SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
10 Euro Asterix
10 Euro Asterix

Ter viering van het nieuwste Asterix en Obelix verhaal komt Frankrijk met een nieuwe € 10,-!

Wissel GRATIS uw € 10,- om voor de € 10,- Asterix

Het officiële Franse munthuis (Monnaie de paris) heeft een strikt gelimiteerde serie officiële Franse 10 € Herdenkingsmunten uitgegeven. Als distributeur heeft Munt-Online 1.000 munten beschikbaar voor Nederland.

GRATIS -RISICOLOOS- OMWISSELEN!
Het merendeel van de oplage is reeds verkocht, maar u kunt vandaag in het bezit komen van deze strikt gelimiteerde herdenkingsmunt voor de € 10,- waarde die deze officiële Franse munt in Frankrijk vertegenwoordigd. Hiernaast heeft u ook nog eens onze speciale 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Wissel vandaag nog UW € 10,- om voor deze speciale 10 euro Asterix herdenkingsmunt!
Limitering: Max. 1 per huisadres!

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.